Bugatti met nieuwe special edition Veyron in Geneve?

Bugatti Veyron
Bugatti zal volgens bronnen op het autosalon van Genève een nieuwe wagen voorstellen, vermoedelijk gaat het om een speciale editie van de Veyron: de Hermès edition.

Emile Hermès was een Parijse zadelmaker die later, in de jaren 1920, uitgroeide tot interieurdesigner voor Ettore Bugatti. Waarschijnlijk komt er nu een speciale editie van de Bugatti Veyron met een uniek interieur van Hermès. Hoogst waarschijnlijk blijft het exterieur bij het oude, een nieuwe kleurencombinatie behoort wel tot de mogelijkheden.

We berichtten jullie al eerder over een nieuwe wagen die Bugatti zou bouwen, maar het lijkt ons nog veel te vroeg om deze nu al op het autosalon van Genève voor te stellen. De autopers is het unaniem eens dat het dus om een speciale editie van de Veyron zal gaan. De vorige speciale editie, de Pur Sang (foto onder) werd voorgesteld in Frankfurt en was in enkele dagen uitverkocht.

Bugatti Veyron

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...