Opel Flextreme in Frankfurt

Flextreme Opel
Opel stond op de IAA met een reeds aangekondigde Opel Flextreme. Deze wagen is -net zoals zo goed als elke première- ook een milieuvriendelijk concept, dat nauw aanleunt bij de Chevrolet Volt.

Opel zet hiermee een weliswaar klein milieu-offensief in, maar hetgeen we vooral zien is een moderne auto die op technologisch vlak zeer geavanceerd is en qua design menig designerhart doet smelten.

De voorkant maakt zijn naam Flextreme waardig, gezien de vloeiende lijn en ook de achterkant oogt zeer fraai, mede door de carrosserie die doorloopt van het dak tot de kofferruimte. De zetels zien er licht doch comfortabel uit.

Het dashboard getuigt van vergevorderde technologie en futuristische vormgeving. Zo is de versnellingsbak (zie onder) allicht aangenaam om te gebruiken tijdens het rijden. Ook opvallend zijn de drie grote schermen achter de meetinstrumenten die on-board informatie geven.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...