Pagani C9
We hadden al beelden van een eenzaam testexemplaar, nu hebben we foto’s van 2 C9 Pagani’s en iedereen weet dat 2 beter is dan 1!

Deze nieuwe Pagani wordt naar alle waarschijnlijkheid gelanceerd op het komende autosalon van Genève, daarom wordt er nu nog gretig getest. Op een autosnelweg nabij Johannesburg in Zuid-Afrika werden deze 2 pareltjes gespot. Beiden zouden een testmule zijn voor de komende C9, maar toch verschillen ze van elkaar. Zo heeft de ene een open achterzijde zoals we kennen van de 430 Scuderia, waar de andere een gecentraliseerde uitlaat heeft zoals de gekende Zonda’s. We vertrouwen op de kwaliteiten van Pagani om de beste mogelijkheid te kiezen, zoals ze altijd doen.

Volgens de gelukkige spotter waren deze 2 testmodellen vergezeld van 2 SLS AMG‘s, waarmee nogmaals duidelijk wordt dat AMG sterk betrokken wordt bij de ontwikkeling van de nieuwe Pagani, omdat zij de krachtbron leveren die goed zou zijn voor 700pk. Voor al die kracht en exclusiviteit zou je wel 900.000 euro armer worden, maar wel een prachtige supercar rijker. Meer nieuws én eindelijk duidelijkere foto’s vanuit Genève! (Via WCF)

Pagani C9

Pagani C9

Pagani C9

Pagani C9