Officieel: Jaguar XF Chequered Flag special edition (2019)

Officieel: Jaguar XF Chequered Flag special edition (2019)Na de F-Type Chequered Flag komt er nu een soortgelijke uitvoering van de Jaguar XF Berline en XF Sportbrake.

Tezamen met de jaarlijkse XF opfrisbeurt (op vlak van uitrusting) voorziet Jaguar een Chequered Flag special edition, mooi in analogie met de gelijknamige uitvoering van de F-Type.

De Jaguar XF Chequered Flag is beschikbaar als vierdeurs en praktische Sportbrake break en keuze tussen een 2.0-liter benzinemotor (250 pk of 300 pk, RWD of AWD), aan dieselzijde is er de 2.0-liter viercilinder (180 pk of 240 pk, RWD of AWD) en de 3.0-liter V6 (300 pk, RWD). Steeds gekoppeld aan een automatische transmissie.

Deze speciale XF uitvoering is te verkrijgen in drie koetswerkkleuren (Yulong White, Santorini Black en Eiger Grey die allemaal verwijzen naar de finishvlag) in combinatie met 18” zwartglanzende velgen, een sportieve voorbumper, subtiele spoiler en het sinistere Black Pack.

Het interieur van deze Chequered Flag krijgt ondermeer unieke interieurlabels op de drempelplaatjes, een Dark Hex aluminium sierlijst voor het instrumentenbord, lederen R-Sport interieur en Jet/Jet of Jet/Red kleurencombinatie met contrasterende stiknaden mee. De basisuitrusting is aangedikt met Navigation Pro, 12.3” digitaal dashboard en keyless entry tezamen met de intregratie van je smartphone via Apple CarPlay of Android Auto.

Bestellingen voor de Jaguar XF Chequered Flag worden vanaf heden opgenomen, reken op minimaal 55.650 euro voor de berline en 60.650 euro voor de Sportbrake.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...