Elektrische Bird deelsteps nu ook beschikbaar in Antwerpen

Elektrische Bird deelsteps nu ook beschikbaar in Antwerpen.Na Brussel kan je nu ook gebruik maken van de praktische Bird deelsteps in Antwerpen.

Lees hier onze test met de Bird deelsteps!

Na het succes in Amerika landen de Bird deelsteps nu in Europa. Brussel kreeg de primeur met kort daarop Parijs en Wenen, nu is Antwerpen aan de beurt. Hier kan je, net zoals in een resem steden in de toekomst, gebruik maken van de zuiver elektrische Bird steps voor het “last mile” transport dus na de bus, metro of fiets. Of je kan er gewoon mee rondrijden en de stad bezichtigen zoals veel toeristen vandaag de dag doen.

Via een smartphone-app kan je overdag een mooi overzicht krijgen van waar er overal Bird steps beschikbaar zijn, tijdens de nacht worden de steps van de straat gehaald en onderhouden/opgeladen. Elke step kan maximaal 18 km/u en dit tot 20 km ver. De betaling (1 euro opstartkost plus 0,15 euro per minuut) wordt rechtstreeks gefactureerd op je kredietkaart.

De Antwerpse Schepen va Mobiliteit, Koen Geens, is alvast enthousiast omtrent het Bird gebeuren als interessante aanvulling op de huidige transportmiddelen.

Bird biedt nieuwe gebruikers een ritkorting van €5 aan wanneer ze in het betaalgedeelte van de app “BIRDANTWERPEN” invullen. Ideaal om het eens uit te testen!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...