Uittip: Cars & Coffee Belgium 2018 – 1 juli 2018

Uittip: Cars & Coffee Belgium 2018 - 1 juli 2018Fans van blitse bolides (en lekkere koffie) worden op zondag 1 juli verwacht in Wevelgem voor een nieuwe Cars & Coffee Belgium.

Het Cars & Coffee gebeuren is een wereldwijd succes waarbij gefortuneerde eigenaars verzamelen op een publieke locatie en genieten – tezamen met vele kijklustigen en enthousiastelingen – van het diverse wagenpark. Daarbij mag een kwalitatieve koffie uiteraard niet ontbreken!

Voor de 3e Belgische editie van Cars & Coffee moet je zondagochtend 1 juli richting het prachtige domein Vijverhof in Wevelgem (vlakbij Kortrijk). Deelnemers moeten zich registreren om een goed overzicht te kunnen bewaren (inclusief exclusiviteit), komen kijken/genieten is gratis!

Staan alreeds op de guestlist: Audi RS5 Coupé, Lotus Exige Cup 430 Type 25, Porsche 991 R, Lamborghini Aventador SV (3x!), Porsche 991 GT3 + GT3 Touring, Mercedes-AMG A45, Ferrari 308GTB/M GR4, Nissan GT-R, Aston Martin Vantage, Lamborghini Huracan, Hyundai i30 N, Suzuki Swift Sport én vermoedelijk het volledige arsenaal van POG!

Meer informatie staat op de website.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...