Uittip: Cars & Coffee Kortrijk 2017 [zondag 21 mei]

Uittip: Cars & Coffee Kortrijk 2017 [zondag 21 mei]Na een geslaagde eerste editie strijkt het Cars & Coffee gebeuren nu opnieuw neer in Kortrijk op zondag 21/05!

Ontwaken met een lekkere tas koffie in het bijzijn van gelijkgezinde autoliefhebbers én een bonte verzameling aan prachtige wagens. Van hardcore circuitracers tot praktische gezinswagens en van blitse Italiaanse bolides tot heerlijk sturende hot hatches, voor zowel jong als oud was er vorig jaar wel iets leuks te zien tijdens de eerste editie van de Cars & Coffee Kortrijk.

Het succes legde de basis voor een nieuwe Cars & Coffee Kortrijk editie op een andere locatie (Veemarkt) op zondag 21 mei. De organisatie zorgt opnieuw voor een mooie line-up, publiekslieveling POG zal dit jaar wederom aanwezig zijn met de 458 SpecialeA, Aventador en 675LT Spider.

Het Cars & Coffee Kortrijk evenement is nog steeds volledig gratis, op Facebook staan alle details. Wie in het bezit is van een bijzondere wagen kan zich inschrijven en zo misschien de allerlaatste plaatsen op het plein bemachtigen..

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...