Coyote app krijgt navigatie en verkeersdiensten

Coyote app krijgt navigatie en verkeersdienstenDe nieuwste versie van de Coyote app krijgt slimme navigatie en handige functionaliteiten mee.

Naast de fysieke waarschuwingssystemen opteren er vele Coyote gebruikers voor de handige smartphone applicatie, te verkrijgen voor zowel Apple iOS als Android. België krijgt – samen met enkele nabijgelegen landen – de primeur van een verbeterde versie.

Coyote levert nu een slimme routebegeleiding en snelle(re) herberekening in geval van hinder onderweg. Daarnaast komt de app ook met 3D weergave van de kaart (afhankelijk van de locatie) en Lane Assist die zeer precies aangeeft welke rijvak te volgen, dankzij realtime verkeersinfo moet de timing ook accurater dan ooit zijn.

Om deze betere navigatie te bieden werkte Coyote samen met dé expert in internationale navigatie, HERE. Die maakt al 30 jaar de beste GPS-kaarten ter wereld en werd recentelijk verkocht door Nokia aan de Duitse premiumconstructeurs.

De Coyote app helpt dagelijks 5 miljoen bestuurders in heel Europa met informatie omtrent allerhande gebeurtenissen op de weg: gevaren, storingen, ongevallen, snelheidsbeperkingen en verkeersdrukte. Naast de app voor de smartphone is er ook een Coyote app voor je smartwatch én een versie voor de slimme MirrowLink, AppInCar en AppRadio dashboards.

Tegen de volgende update wil Coyote werk maken van het weergeven van de beschikbare parkeerplaatsen in de buurt, een opgefrist design en een POI (Points of Interest) lijstweergave.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...