Officieel: Coyote MINI

Officieel: COYOTE miniRadarwaarschuwingssystemen blijven razend populair, de nieuwe Coyote MINI zal dat succes enkel en alleen maar versterken.

Dankzij een geëngageerde community van bijna 5 miljoen gebruikers kan je met het Coyote systeem elkaar op de hoogte brengen van die vervelende flitspalen (vaste + mobiele controles) of trajectcontroles maar evengoed ook problemen – in real time! – op de baan melden. Dat kan gaan van een stilstaand voertuig, spookrijders, snelheidsbeperkingen of filevorming en in het Belgische verkeer kan dergelijke informatie van goudwaarde zijn. Voor zowel Apple als Android smartphones zijn er specifieke Coyote applicaties voorhanden maar wie liever een fysieke unit heeft kan opteren voor de Coyote v3 of de gloednieuwe Coyote MINI. Deze laatste zal op korte termijn de huidige Mini Coyote Plus gaan vervangen en krijgt een vanafprijs van €179!

Dit nieuwe toestel heeft een 3,2″ scherm en een sober/elegant design in twee materialen. Met een eenvoudige druk op een van de drie fysieke knoppen – of via de verbeterde stemherkenning – kan je hinder melden of bevestigen. Met behulp van een Bluetooth verbinding kan je deze Coyote MINI ook verbinden met je wagen of motorhelm voor een verhoogd comfort. Met de interne batterij mag je rekenen op ongeveer vier uur autonomie, dankzij een sigarettenaansteker – met USB lader – kan je jouw verklikker/beschermengel gelukkig bijladen.

De Coyote MINI heeft een ergonomische en strakke interface waarop enkel de essentiële informatie wordt weergegeven op het scherm voor een snelle leesbaarheid en duidelijkheid, dit tot maximaal 30 kilometer verderop. Een jaarabonnement start bij €144 maar als je direct voor meerdere jaren intekent krijg je een interessant schaalvoordeel!

Lees hier onze test met de MINI Coyote v2 en Coyote v3 S!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...