Spyshots: Audi TT RS Roadster (2016)

Spyshots: Audi TT RS Roadster (2016)Naast een reguliere TT RS Coupé krijgen we eveneens opnieuw een dakloze Audi TT RS Roadster waarmee we nog beter kunnen genieten van de gorgelende vijfcilinder!

Vorig week dook er plotsklaps een zo goed als productieklare TT RS Coupé op – in goed gezelschap – aan een Spaans tankstation, nu hebben we ook beeldmateriaal verkregen van de soortgelijke TT RS Roadster. Deze was bezig aan het betere testwerk op de befaamde Nurburgring, kwestie van de dynamische rijkwaliteiten volledig op punt te hebben met de nakende onthulling in het vooruitzicht.

Behalve een meer agressieve uitstraling dankzij een dikkere bumpers en een grotere grille verwachten we de klassieke RS elementen van Audi, zijnde: grijze spiegelkappen, honingraagmotiefjes hier en daar, een strak interieur met veel chroom, koolstofvezel en alcantara én de traditionele dikke ovalen uitlaatmonden. Onder de motorkap verwachten we de 2.5-liter TFSI uit ondermeer de RS3 Sportback, hier wie weet wel goed voor 420 pk!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...