Video: Ferrari Tribute – Mille Miglia 2015

Video: Ferrari Tribute Mille Miglia 2015Ter ere van het magische Mille Miglia gebeuren trok Ferrari er met enkele vermogende klanten tussenuit.

Met maar liefst 60 verschillende teams trok deze Mille Miglia Ferrari Tribute over vier verschillende dagen van Rome naar Brescia én terug, goed voor 1.600 kilometers asfalt en een veelvoud aan trappelende paarden. De moderne parels (Speciale A, LaFerrari, .. ) uit Maranello konden natuurlijk niet ontbreken maar hier en daar zien we ook wat oldschool types zoals de 365 GTB, Dino’s en zelfs een 288 GTO! Naast een hoop rustieke bergkilometers was er ook de mogelijkheid om zich even uit te leven op diverse racecircuits nabij (Monza, Vallelunga, ..), bij de aankomst in de hoofdstad werden er kosten noch moeite gespaard om de iconische sportwagenbouwer – én sterkste exportmerk – uit Italië in de spotlights te zetten.

Compilatie

Dag 1

Dag 2

Dag 3

Dag 4

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...