Jenson Button en Lewis Hamilton hebben een McLaren P1

Jenson Button én Lewis Hamilton hebben een McLaren P1We weten dat F1 piloten best een begeerlijk wagenpark hebben, toch deden zowel Lewis Hamilton als Jenson Button recentelijk een interessante toevoeging met de McLaren P1!

Bij Jenson Button is de keuze voor de hypercar uit Woking best logisch te verklaren, hij is dan ook in loondienst van het McLaren Formule 1 Team. Momenteel loopt het – dankzij de Honda motor? – niet zoals het zou moeten, toch kocht kreeg de sympathieke Brit een donkerzwarte P1 onder zijn bips geschoven. Tijdens de ontwikkeling en presentatiemomenten van de McLaren P1 kregen de F1 piloten al een belangrijke rol toegemeten, nu mag hij ook in zijn vrije tijd genieten van de 916 paarden!

Dat Lewis Hamilton voor een fancyblauwe P1 koos is dan weer wél opmerkelijk te noemen gezien hij betaald wordt door het Mercedes-AMG F1 team. Naast ondermeer een GL500, SL65 én SLS Black Series staat er ook een Pagani Zonda 760LH in de garage maar die hebben allemaal een Duitse Mercedes’ motor in het vooronder, toch krijgt de Britse ex-wereldkampioen verregaande vrijheid voor zijn privé wagenpark uit te breiden. Ook een Ferrari LaFerrari op naam van Lewis Hamilton zou onderweg zijn naar het Prinsendom, misschien helpen al deze hypercars om het liefdesverdriet omtrent Nicole Scherzinger beter te verwerken?

Eind mei is het traditiegetrouw tijd voor de Formule 1 Grote Prijs van Monaco, het moment om ervoor al even het stratencircuit te verkennen met deze McLaren P1’s.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...