Officieel: Lexus LF-C2 Concept

Lexus LF-C2
Lexus toont in Los Angeles deze LF-C2 Concept, een heerlijke roadster met in gedachten een nog heerlijkere 5.0-liter V8.

Dat Lexus mooie wagens weet te bouwen, bewijzen de Japanners hier weer met deze prachtige LF-C2 Concept. Een 2+2 roadster met LED koplampen, een exclusieve en nooit eerder geziene grille, een stijlvolle verhoging achter de achterbank en uiterst aerodynamische spiegels. Een diffuser, vier sportuitlaten en 20-inch aluminium velgen maken het plaatje compleet. Wat onder de motorkap ligt, wilde Lexus niet kwijt, maar wij dromen meteen weg van een ritje op Sunset Boulevard met het geluid van de 5.0-liter V8 uit de Lexus-catalogus.

Jammer genoeg heeft Lexus geen commerciële plannen met deze vierwieler, de LF-C2 is louter een designstudie die de toekomstige richting van het merk duidelijk moet maken. Binnenin deed Lexus voornamelijk paste+copy uit de RC Coupé. Nu goed, in dit geval is daar niets mis mee. De tweekleurige lederen bekleding, de gekleurde afwerking en LED sfeerverlichting zijn allesbehalve alledaags.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...