Fiat 500 “La Petite Robe Noire” ruikt lekker

Fiat 500 "La Petite Robe Noire" ruikt lekkerDe kunst om te verleiden bezit de Fiat 500 alreeds, een special edition in samenwerking met parfumerie Guerlain trekt de laatste fashiondiva’s sowieso over de streep.

De Fiat 500 hoeft geen introductie meer, sinds zijn herlancering wist hij al menig (vrouwen)hart sneller te doen slaan. Het doelpubliek is hier niet vies van een special edition, na een samenwerking met Diesel, Gucci werd er nu een band gesmeten met de parfumeriehuis Guerlain uit – niet verwonderlijk – het modebewuste Parijs. Zowel in de stad als op de snelweg kan je perfect je slag trekken met de kleine Italiaan, ook tijdens een shoppingsessie moet hij zij de perfecte partner in crime zijn.

Maar liefst 250 exemplaren zijn beschikbaar voor de Belgische en Luxemburgse markt van deze Cinquecento « La Petite Robe Noire » by Guerlain reeks. Als klant heb je de keuze tussen een berline – met panoramisch zonnedak! – of een cabrio terwijl de koetswerkkleuren beperkt blijven tot Bianco Gelato (pastel), Nero Vesuvio (metallic) en Bianco Perla (parelmoer). De zwarte La Petite Robe Noire by Guerlain signatuur vind je natuurlijk achteraan terug op de bips van deze knappe Italiaan, ook binnenin krijg je een waardige badge.

Deze Fiat 500 Limited Edition krijgt uiteraard de interessante standaarduitrusting mee met ondermeer zeven airbags en een autoradio met CD/MP3/USB/Bluetooth. Daarbovenop krijg je Poltrona Frau lederen zetelbekleding in het zwart/wit, een automatische airco en een chroom sierstrip op de motorkap. Qua motorisatie heb je heel wat keuze uit het bestaande aanbod, zo is er de 1.2-liter benzine (69 pk), 0.9-liter TwinAir (85 pk / 105 pk) en de 1.3 Multijet diesel (95 pk). Deze komen met een fluwelen (vrouwelijke) rijstijl vrij zuinig en ecologisch voor de dag. Verder is er nog de keuze uit een handgeschakelde versnellingsbak of een gerobotiseerde Dualogic automaat.

Als toemaatje krijg je natuurlijk ook nog een royaal gevulde giftbox van Guerlain met diverse parfums, een make-up kit, wat gezichtmaskers, een sleutel- en kleerhanger, een geschiedenisboek van Guerlain én een keramisch koffertje om de auto te parfumeren en dat in het interieur van de auto kan geschikt worden!

Deze Fiat 500 La Petite Robe Noire by Guerlain is waarschijnlijk niet de meest mannelijke uitvoering, al hebben die de Abarth varianten, het vrouwelijke publiek zal wel enthousiast zijn omtrent deze unieke versie! De berlinevariant start bij €15.990, de cabriolet begint op zijn beurt bij €18.990. Bestellen kan vanaf nu!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...