Spyshots: Porsche Macan GTS

Spyshots: Porsche Macan GTS 2015Binnenkort mogen we een Porsche Macan GTS verwachten, momenteel ondergaan de prototypes nog de Nürburgring.

De nieuwe Porsche Macan verkoopt momenteel als zoetje broodjes. De vermogende klant heeft momenteel de keuze uit een Macan S, Macan S Diesel en een Turbo, al komt daar naar alle verwachtingen een GTS-variant bij. Die moet de brug slaan tussen de S en de Turbo, net zoals bij de andere Porsche GTS-derivaten als de Carrera GTS, Panamera GTS en Cayenne GTS.

Desondanks een SUV of crossover oorspronkelijk gebouwd werd voor avontuurlijke of stedelijke uitstapjes, bulkt deze Macan GTS van sportiviteit. De testpiloten sparen de Duitser niet en laten hem alle hoeken van de befaamde Groene Hel zien en met de weinige camouflage lijkt een nakende lancering – op het Autosalon van Parijs – nabij!

Inzake vermogenoutput verwachten we een 360 pk en een nul-naar-honderd-tijd van 5 seconden. Visueel verwachten naar goede GTS gewoonte een dubbele uitlaat aan elke kant, een sportief interieur met heel wat alcantara, koolstofvezel en chroom accenten. Een rolkooi zoals op dit testexemplaar zien we echter niet in de catalogus verschijnen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...