Productie McLaren 12C gestopt

McLaren 12C
Na een gerucht bevestigt McLaren ook officieel dat de productie van de 12C wordt stopgezet.

Oorspronkelijk was het misschien wel de bedoeling om een extra model aan het gamma toe te voegen, maar al snel had McLaren zelf door dat het geen steek hield nog naast de 650S de 12C aan te bieden. Na een gerucht bevestigt McLaren nu dan ook officieel dat de productie van de 12C wordt stopgezet. De focus gaat nu volledig naar de 650S Coupe en Spider. McLaren kreeg al voldoende orders om de productie de komende 6 maanden vol te steken.

Om de kersverse eigenaars van een 12C, die hun model nog niet zo lang geleden in ontvangst namen, niet te veel voor de borst te stoten, krijgen zij een gratis Technology Upgrade pakket dat ze vanaf juni in ontvangst mogen nemen. Dankzij de kit krijg je 650S accentjes zoals de Active Aero software die de achtervleugel als Airbrake gebruikt en het Drag Reduction System (DRS) om de snelheid in rechte lijn op te voeren. Ook het IRIS infotainment systeem wordt geüpgradet. DAB Radio en een achteruitrijcamera worden tot slot aangeboden aan een vriendenprijsje.

McLaren 650S - Geneva 2014 Live (5)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...