Audi RS3 wil Mercedes A45 AMG crushen

Audi RS3 Engine Vijfcilinder
Nieuwe geruchten over de nieuwe Audi RS3 bereiken de oppervlakte, de vijfcilinder blijft op post.

Iedereen kijkt reikhalzend uit naar de komst van de nieuwe Audi RS3. Niet alleen de BMW M135i is voorzichtig benieuwd, ook de Mercedes A45 AMG mag zich geleidelijk aan nerveus beginnen maken. Audi zal er immers alles aan doen om de twee Duitse ‘vrienden’ te overklassen.

Volgens recent opgedoken geruchten zal de 2.5-liter vijfcilinder in de Audi RS3 op post blijven. Deze krachtcentrale zal zo’n 367 pk leveren en gekoppeld worden aan een S-Tronic transmissie en een quattro vierwielaandrijving. Daarbovenop zou Audi zelfs een optioneel Dynamic Package aanbieden waarmee de prestaties, voorlopig volledig onbekend, extra worden aangescherpt. De bestelbonnen zouden vanaf April 2015 kunnen getekend worden. (Via: Motor-Talk)

Audi RS3 2014 3

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...