Maserati GT Concept komt naar Geneve

Autosalon Brussel 2014 Live: Maserati
Volgens de laatste geruchten komt Maserati met een GT Concept naar Genève dat zichzelf over enkele jaren moet vertalen in een waardige GranTurismo opvolger!

De beroemde Drietand uit Modena viert dit jaar zijn eeuwfeest en wil dat graag op gepaste wijze vieren. Zo kregen we in de vorige jaren al een volledig vernieuwde Quattroporte, een gloednieuwe Ghibli en enkele rasechte sportwagens. Over enkele jaren zouden we terug de Gran Sport naamgeving mogen verwachten, ditmaal voor de volgende generatie GranTurismo.

Met een eerste designstudie wil Maserati al een tipje van de sluier lichten, hoewel het finale design wegens diverse redenen nog (sterk) zal afwijken. Motorisch kunnen we jullie helaas ook bijzonder weinig meedelen, al lijkt het logisch dat Maserati de V6- en V8-motorblokken overneemt van de Ghibli en de Ferrari California T, die technisch gezien bloedbroeders zijn. De F-Type Roadster/Coupé, Mercedes AMG GT en de dikkere Porsche 911’s kijken alvast uit naar de komst van de nieuwe Maserati.

In Zwitserland vinden we ook de finale versie van de Quattroporte Ermenegildo Zegna Limited Edition terug op de stand van Maserati, een parel inzake personalisatie en Italiaanse flair. Of we Heidi Klum ook te zien zullen krijgen blijft anderzijds misschien wel de meest interessante vraag! (Via GTSpirit)

Maserati Ghibli Blu Emozione

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...