Gelekt: McLaren 12C 650S

Gelekt: McLaren 12C 650S
Iets vroeger dan voorzien komt er al informatie naar buiten omtrent de extra snelle McLaren MP4 650S!

De McLaren MP4 650S was de primeur voor het Autosalon van Genève, maar om de vele vermogende klanten toch de allereerste meet & greet te gunnen komt er nu iets te vroeg informatie naar buiten. De McLaren 650S is geen volledig nieuw model zoals het wel leek na de teaser, het is een door ontwikkelde versie van de bestaande MP4-12C met maar liefst 650 pk! Met de lichte vermogenswinst (+30 pk) richting een totaal van 650 pk is het duidelijk dat de Britten hun pijlen richten op de Ferrari 458 Speciale.

Volgens de eerste informatie – en geruchten – was Jenson Button himself betrokken bij de ontwikkeling, de focus lag voornamelijk op een betere afstelling van de aerodynamica, schakelsnelheden, remmen, ophanging en banden in de zin van Pirelli P-Zero Corsa’s. Zowel de McLaren 12C Spider als 12C Coupe zou in de 650S trim verkrijgbaar zijn, de aankoopprijs zou ongeveer stagneren ten opzichte van de huidige prijs. Momenteel hebben we enkele low-res afbeeldingen en een korte video, we hopen dat McLaren zich niet te lang meer zal inhouden met het uitsturen van betere foto’s. Op het Autsalon van Genève bezorgen we jullie sowieso een setje foto’s, live van op de beursvloer!

 

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...