Teaser: McLaren 650S

Teaser: McLaren 650S
McLaren heeft grote plannen in Genève met de 650S!

Met onderstaande afbeelding start en eindigt de Britse dienstmededeling dan ook per direct. Alle sappige informatie en strakke foto’s behouden ze voor de onthulling op het Autosalon van Genève begin maart, tenzij er vroegtijdig toch ook wat uitlekt gezien de algemene markttendens de laatste tijd. Of McLaren het hier over 650 te bouwen exemplaren heeft of 6.5 seconden voor een nul-tot-honderd tijd is nog niet duidelijk, al is de kans reëel dat het gaat om het aantal pk’s.

De volgende vraag is dan weer of het hier gaat om Engelse break horsepower of de algemene Europese paardenkrachten. Hoe dan ook, McLaren heeft alvast onze aandacht vast want de P13 was maar voorzien voor 2015 en het vermogen zou volgens eerdere informatie op 444 pk liggen. De McLaren 650S vult de ruimte op tussen de populaire 12C plus alle derivaten en de P1 hypercar die al lang uitverkocht is aan 365 gelukkige petrolheads!

Met 650 pk komt de nieuwe McLaren ook in een nieuw concurrentieveld terecht met ondermeer de Ferrari F12 Berlinetta, de Lamborghini LP700 Aventador en de Aston Martin Vanquish. Qua sprintcijfers zal deze snelle Brit ongetwijfeld onder de 5 seconden duiken terwijl de topsnelheid toch ergens rond de 300 km/u zou moeten liggen.

We kunnen jammer genoeg eindelijk blijven speculeren – en hopen – maar we zullen nog even geduld moeten hebben!

Teaser: McLaren 650S

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...