Spyshots: nieuwe Volkswagen Polo in vol ornaat

Spyshots: nieuwe Volkswagen Polo in vol ornaat
Hoewel de wijzigingen aan de nieuwe Volkswagen Polo vrij beperkt blijven, wordt niets aan het toeval overgelaten!

De vernieuwde Volkswagen Polo wordt binnenkort voorgesteld op het Autosalon van Genève en volgt de familiale trends zoals we het gewoon zijn van de Duitsers. Een strakgetrokken voorbumper die zich wat liet inspireren door de Golf en de Passat, aangescherpte lichtblokken voor- en achteraan en wat extra mogelijkheden inzake personalisatie dankzij nieuwe velgen, koetswerkkleurtjes en sportieve badges.

Met behulp van onderstaande spyshots waar Volkswagen de moeite zelfs niet meer doet om de aanpassingen wat te camoufleren lijkt de wagen ook iets groter en breder. Die groeispurt is ongetwijfeld ten voordele van een ruimer interieur. Ook het recentste multimedia- en navigatiesysteem van de VAG familie zal – optioneel – beschikbaar worden voor deze kleine stadswagen. Hier en daar wordt ook gefluisterd dat deze Polo facelift ook variabel instelbare dempers zou meekrijgen wat de sportiviteit ten goede zou komen, uniek in het segment!

Nog meer gefluister als het gaat over een supersnelle Polo R, die eveneens z’n première zou beleven in Zwitserland. De Volkswagen Polo WRC was alreeds iets zeer begeerlijk maar was eerder een homologatiemodel voor hun rallyvariant, de toekomstige Polo R zou het écht weten te brengen op sportief vlak. Men spreekt van maar liefst 250 pk en vierwielaandrijving, inderdaad net hetzelfde als de nakende Audi S1. De enthousiastelingen kruisen alvast 4 maart 2014 met stip aan in hun agenda!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...