Autosalon Brussel 2014 Live: Jeep

Autosalon Brussel 2014 Live: Jeep
Op de stand van Jeep staat de Grand Cherokee vooraan op de stand!

Je moet al goed je best doen om iets meer Amerikaans te vinden op het Autosalon dan deze stoere terreinridder. Behalve vierwielaandrijving en een soepele automaat zit je binnenin ook nog eens prinsheerlijk dankzij de grote lederen fauteuils, de reusachtige bekerhouders mochten ook niet achterblijven! Motorisch biedt de Jeep Grand Cherokee grote tot extreme benzinemotoren aan, aan de dieselzijde blijft het beperkt tot een relatief rustige 3.0-liter met 280 pk.

Ook de Wrangler Polar staat mooi gepositioneerd op de Heizel met zijn kristalblauwe koetswerkkleur, ook voor het interieur werd een blauw/witte kleurstelling gebruikt. Zoek je toch iets meer comfort en rijgemak en zie je het niet te groot dan kan de nieuwe Compass misschien wel soelaas bieden.

t

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...