Spyshots: MINI Cooper S vijfdeurs

MINI Cooper S vijfdeurs MY2014
De nieuwe vijfdeurs MINI werd reeds zonder enige vorm van camouflage betrapt.

We wisten al langer dan vandaag dat er van de nieuwste MINI ook een vijfdeurs zou komen, maar we kregen hem nog niet eerder te zien. Een officiële onthulling is dan ook maar gepland voor later dit jaar, al zijn de jongens van MINI er deze keer alweer niet in geslaagd het cadeautje in de geschenkverpakking te laten tot het moment suprême. De vijfdeurs MINI Cooper S met 2.0-liter turbomotor en 192 pk staat nu al op beeld.

Deze foto’s werden genomen in het holst van de nacht, maar we kunnen toch al een en ander waarnemen. Zo zien we dat de voorste portieren duidelijk een stuk korter werden om plaats te maken voor de achterste. Die laatste exemplaren blijven ondanks die ingreep nog steeds vrij kort, dus de toegang tot de achterbank zal ook voorbehouden zijn tot kinderen of iets lenigere mensen. De beenruimte achteraan zou wel met zo’n 5 mm toenemen en tot drie passagier zouden moeten kunnen plaatsnemen op de achterbank. We verwachten een officieel debuut tegen de herfst. (Via: Carscoops)

MINI Cooper S vijfdeurs MY2014 doors

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...