Spyshots: MINI Cooper S

MNI Cooper S 2014
De nieuwe MINI Cooper S werd volledig naakt betrapt tijdens een officiële fotoshoot.

Gisteren kregen we officiële details, vandaag krijgen we minder officiële foto’s. Een tijdje terug werd de wagen ook al naakt betrapt en MINI heeft niet meteen moeite gedaan om vanaf dan ietsje heimelijker om te springen met de nieuwkomer. Ons niet gelaten, want zo krijgen we opnieuw een betere blik op de snoet van de populaire vierwieler. We zien LED dagrijlichten die net geen volledige cirkel volmaken, een met chroom omhulde grille en een lager tegen de grond hangend achterwerk.

De sportieve Cooper S krijgt naast enkele S badges natuurlijk ook de traditionele dubbele centrale uitlaat, een kleine achterspoiler en een gleufje in de motorkap. Waarachter zoals gisteren officieel onthuld werd een nieuwe 2.0-liter schuilt met 192 pk en 280 Nm koppel. In de John Cooper Works verwachten we zelfs 220 pk of meer. De nieuwe MINI krijgt ook adaptieve dempers waarmee meer op comfort gerichte mensen voortaan minder gestoord worden door de harde set-up, maar die-hards nog steeds kunnen genieten van de “nadrukkelijk sportief”-stand. De onthulling volgt op 18 november. (Via: AE)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...