Autosalon Frankfurt 2013 Live: Infiniti

Infiniti - Frankfurt 2013
Nu de Q50 in productie is gegaan, kan Infiniti zich focussen op de kleinere Q30.

Blikvanger op de stand van Infiniti is de Q30 Concept. Voorlopig nog als concept dus, maar binnenkort zal deze wagen onder andere de Mercedes A-Klasse, BMW 1-Reeks en Audi A3 vergezellen. Een premium wagen voor het C-segment aldus. En de Q30 Concept ziet er ook behoorlijk knap uit. Het design is een verdere evolutie van de Essence, Etherea en Emerg-E, maar heeft eigenlijk ook wel wat weg van de nieuwe Mazda3. Sebastian Vettel werd aangesteld als Director of Performance en zou vanaf het eerste moment zijn steentje hebben bijgedragen. De Q30 krijgt bovendien een instelbare rijhoogte. Als de wagen binnen een jaar of twee geproduceerd wordt, zal dat in het Britse Sunderland zijn. We zijn benieuwd!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...