Autosalon Brussel 2016: Infiniti Line-up

Officieel: Infiniti QX30 CrossoverGeen Q60 Coupé bij Infiniti maar wel de Q30 en QX30 op het Autosalon van Brussel!

Na enkele donkere jaren trekt Infiniti terug (ietwat) de Europese kaart met een aangepaste vormgeving, een efficiënte diesel en een verregaand samenwerkingsakkoord met Mercedes. Op die manier kregen we al een Q50 berline en Q70 topmodel, dit jaar draait het om de compacte Q30 crossover en avontuurlijke QX30 offroad afgeleide. Naast een grote showroom in Zaventem is de tweede concessie op de A12 in Antwerpen bijna klaar om de verkoop te ondersteunen.

Mag het toch wat groter, dan kan je bij Infiniti terecht in Paleis 1 – tussen alle supercars – voor de QX70 Ultimate. Een speciale – extra luxueuze – reeks met ondermeer 21″ lichtmetaal in het antraciet en nieuwe dagrijlichten.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...