Autosalon Brussel 2016 Live: Infiniti (Paleis 1)

Autosalon Brussel 2016 Live: Infiniti (Paleis 1)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Infiniti op het Autosalon van Brussel!

Infiniti, de luxetak van Nissan, mag op het Autosalon plaatsnemen tussen de grote jongens in Paleis 1. Uitpakken doen de Japanners hier met de nieuwe Q30 en QX30 die een Europees succes moet worden en behoorlijk strak voor de dag komt dankzij een agressieve grille, blitse velgen en mooie chroom accenten. Binnenin kan je heel wat Mercedes A-Klasse en GLA-Klasse invloeden herkennen, de compacte Infiniti deelt zijn technische basis dan ook met die Duitse succesnummers. Hoger in de pikorde hebben we ook nog een Q50 en Q70 berline terwijl er ook een luxueuze(re) QX70 SUV op de stand terug te vinden is.

Lees hier onze rijtest met de Infiniti Q50

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...