Autosalon Frankfurt 2013 Live: Suzuki

Autosalon Frankfurt 2013 Suzuki
Zonder de rest van het gamma te verloochenen draait het bij Suzuki om het iV-4 Concept in Frankfurt.

Officieel luidt dit concept de designrichting in van de volgende generatie Suzuki’s. De Grand Vitara vervangen behoort niet tot de plannen, dus het is te verwachten dat er nog een nieuwe speler in het segment van de Nissan Juke, Renault Captur en de Peugeot 2008 zal opduiken. Desondanks de appelblauwzeegroene Suzuki nog overduidelijk een concept is, zou een productiemodel over enkele jaren al in de showroom moeten staan.

Daarnaast maakt de recent opgefriste Suzuki Swift ook z’n opwachting voor het Europese publiek. Deze schattige stadswagen met een aantrekkelijke prijs kreeg LED dagrijlichten, een opgefriste achterzijde en een aangenamer interieur. Nog leuker wordt het met de Swift Sport die dezelfde aanpassingen kreeg, en gelukkig bleef de heerlijke 1.6-liter viercilinder op post. Vanaf heden ook te verkrijgen als vijfdeurs, papa’s met een sportieve inborst moeten dus niet meer twijfelen.

Naast deze nieuwe concept showt Suzuki ook de Alto, Splash, Jimny, Grand Vitara en Kizashi die bij ons niet te verkrijgen valt. Vooral de frisse SX4 S-Cross lijkt een succesvolle toekomst tegemoet te gaan met z’n frisse looks, ruim interieur en Europese motorisaties.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...