Tailor made: Maserati Quattroporte Ermenegildo Zegna

Maserati Quattroporte Ermenegildo Zegna
Met de nieuwe Quattroporte wil Maserati terug mee gaan spelen in het allerhoogste niveau, de Ermenegildo Zegna modellen moeten dan ook de veeleisende klanten kunnen bekoren.

Officieel moet de term Concept nog achter de nu al lange Maserati Quattroporte Ermenegildo Zegna naam komen, maar veel concept is er niet aan. Waar zustermerk Ferrari voor een Tailor Made afdeling kiest en de Britten van Rolls Royce het omdopen tot Bespoke zal het bij het merk met de Drietand te doen zijn onder de Ermenegildo Zegna noemer. Mocht het je wel iets lijken, wees niet overhaast, de eerste unieke modellen zullen pas begin 2014 van de band in Modena rollen. Als je wat thuis bent in de Italiaanse modewereld zal de naam niet onbekend zijn, voor de anderen geven we graag mee dat Ermenegildo Zegna zichzelf meermaals bewezen heeft inzake merkkledij, parfums en op maat gemaakte kostuums.

Om het Ermenegildo Zegna gamma wat waardig te maken, ben je niet meer gebonden aan een select kleurenpallet voor het koetswerkkleur van de Quattroporte. Naast historische en unieke Maserati kleuren kan je kiezen voor bijzondere spuittechnieken die je Italiaanse schone net dat tikkeltje meer acte de présence kan geven. Ook de subtiele afwerking van de chromen accenten kan je personaliseren, net zoals een diverse nieuwe velgdesigns.

Met het huidige interieur van de nieuwe vierdeurssedan van Maserati kan je echt niet klagen, maar het kan altijd beter dankzij het nieuwe personalisatieprogramma. Aparte stiksels, patronen, leder- en houtsoorten, kleuren, … het kan niet op! Motorisch zou alles wel bij het oude blijven, met V6 en V8 benzineblokken afkomstig van bij Ferrari met een vermogen van 400 tot 520 pk. Prijzen zijn er nog meegegeven, maar zoiets is dan ook not done bij een conceptmodel. Of de kleine Ghibli in de toekomst ook beschikbaar wordt als Ermenegildo Zegna is nog niet duidelijk.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...