Gespot: Pagani’s tieren welig in Hong Kong

Pagani Madness in Hong Kong
Het leven is hard, maar met bijzonder veel Pagani’s rondom je heen lijkt het toch niet zo slecht?! 

Supercars zijn gigantisch duur in Hong Kong, maar toch zien we hier een klein vermogen tezamen op foto. Met slechts een handvol geleverde Pagani Huayra’s ter wereld is de kans klein dat je er ooit 2 bij elkaar ziet. Deze laatste creatie van Horacio Pagani is goed voorzien van paardenkracht: maar liefst 720 exemplaren drijven enkel en alleen de achterwielen aan. Naast de weerzinwekkende prestaties is het interieur ook nog steeds een piece of art, ongezien en ongeëvenaard.

De 2 andere Zonda’s zijn derivaten uit het verleden, maar kunnen zonder problemen nog mee in deze huidige supercarwereld. De atmosferische V12 in de Zonda F Roadster en de groene C12 achteraan heeft eveneens meer vermogen dan goed is, maar voornamelijk het uitlaatgeluid is fenomenaal. De goed verstopte F40 heeft slechts een V8 die goed is voor 478 pk, al heeft de gelukkige eigenaar geen reden tot klagen. Daarnaast kan je in Hong Kong nog heel wat lekkers tegenkomen, zoals een straatlegale Zonda R, de LaFerrari, de oranje Zonda Cinque, …

Deze foto’s bewijzen nog maar eens dat de nieuwe rijken in Azië de Europese sportwagens nog steeds een warm hart toedragen. Met de komst van de supercardealer SPS werd alles ook wat praktischer en meer gestructureerd, tot jolijt van de lokale petrolheads! (via Ron Alder)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...