Render: Maserati Ghibli Fastback

ghibli break
Oeps, misschien iets te veel Duitse invloeden in deze Maserati Ghibli Fastback?

Niemand minder dan Theophilus Chin ging virtueel aan het knutselen met de Maserati Ghibli. Na uren zwoegen kwam de creatieve ziel met een wel erg geloofwaardige render van een eventuele break-variant van Maserati’s toekomstig verkoopskanon. Niet dat er concrete plannen zijn in het Italiaanse kamp, zij het misschien om een Fastback concept op een of andere beursvloer neer te planten net als de Rapide Shooting Break?

Laat ons hopen, want het is niet gezegd dat Maserati geen voordeel zou halen uit wat extra hoofd- en bagageruimte in hun Ghibli. Concurrenten als de Audi RS6 Avant of Mercedes E63 AMG Wagon zouden hard op hun tanden mogen bijten om dit Italiaans monstertje bij te houden, alhoewel hij bijzonder veel weg heeft van die Duitser met vier ringen. Dromen mag moet.

Maserati Fastback

Deel dit bericht:

2 reacties op "Render: Maserati Ghibli Fastback"

  1. mrnix 17-05-2013 om 10:25

    de achterkant doet me eerder denken aan 1 van de stüttgartse paarden 😉 (panamera)

Reageer

Reactie aan het plaatsen...