Officieel: Volkswagen 4Fun Concept

Volkswagen 4Fun Concept
Volkswagen introduceert in alle stilte de 4Fun Concept op het Autosalon van Shanghai.

Hij ziet er op het eerste zicht uit als een militair exploratievoertuig of zelfs een Mars-verkenner, maar de Volkswagen 4Fun Concept is louter een futuristische monovolume. De wagen werd in samenwerking met Chinese design-studenten gecreëerd en krijgt vleugeldeuren, een grote panoramische voorruit, mastodonten van velgen en excentrieke achterlichten.

Verder is weinig geweten over de 4Fun Concept, behalve nog het feit dat de creatie een plug-in hybride zou zijn die deels opgeladen wordt via een zonnepaneel op het dak of via een draadloos herlaadsysteem. Internetconnectiviteit, een geavanceerd veiligheidssysteem en autonoom rijden spreken natuurlijk voor zich bij een futuristisch concept als dit. (Via: Autohome)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...