Officieel: MINI Paceman John Cooper Works

MINI Paceman John Cooper Works
MINI zal op het autosalon van Detroit de nieuwe Paceman John Cooper Works lanceren.

Met de komst van de Paceman werd al een sportievere versie van de Countryman gelanceerd, maar dat was voor het merk duidelijk nog niet genoeg. Het model krijgt net als alle andere uitvoeringen ook een John Cooper Works versie om de echte sportievelingen te kunnen bekoren. De Paceman wordt daarbij aangekleed met sportieve bumpers, twee forse uitlaten, 18″ velgen en een sportief interieur.

Onder de motorkap komt een 1.6-liter turbobenzine met 218 pk en 280 Nm koppel, waarmee de Paceman normaal in om en bij de 7 seconden van 0 naar 100 km/u zal kunnen sprinten. De Paceman JCW zal standaard aan een manuele zesbak worden gekoppeld, optioneel is echter ook een automaat beschikbaar. De kostprijs van het model zal het merk pas na zijn debuut op het autosalon van Detroit in januari vrijgeven.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...