Officieel: Maserati GranCabrio MC

Maserati GranCabrio MC Stradale
Maserati heeft de officiële details en foto’s vrijgegeven van de GranCabrio MC.

Maserati toont in Parijs de GranCabrio MC voor het eerst aan het publiek. Het model zal net als zijn gesloten broer de focus leggen op sportiviteit. Ook qua looks valt dit duidelijk op, de wagen staat wat lager tegen de grond en krijgt een aangepaste voorpartij met zwarte luchtinlaten en zwarte onderbumper. Daarnaast zien we achteraan twee uitlaatpijpen en een zwarte diffuser en staat de GranCabrio MC op zwarte velgen.

Onder de motorkap komt dezelfde motor als in de GranTurismo MC Stradale, zijnde een 4.7-liter V8 Ferrari blok met 460 pk en 510 Nm koppel. Dat vermogen wordt gekoppeld aan een automatische zesbak. Exacte prestatiecijfers geeft Maserati voorlopig echter niet vrij.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...