Eerste foto’s: Volkswagen Golf VII

Gelekt Volkswagen Golf VII 7 2013
Volkswagen zal op het autosalon van Parijs de nieuwe Volkswagen Golf voorstellen, de eerste foto’s lekten echter reeds op het internet.

Volkswagen komt binnenkort met de nieuwe generatie Golf op de proppen, de Golf VII wordt zoals eerder al aangekondigd 100 kg lichter, zuiniger en niet duurder dan zijn voorganger. Voor alle details over de nieuwe generatie Golf verwijzen we jullie graag door naar dit artikel, waarin alle verschilpunten met de vorige generatie aan bod komen. Foto’s konden we jullie tot nu toe echter nog niet tonen, maar daar komt vandaag verandering in, want op het internet zijn de eerste foto’s van de Golf VII gelekt. We zien een strakkere neus, vernieuwde achterlichten en een scherpere zijflank. Het interieur lijkt ook terug een paar procent strakker en kwalitatiever dan voorheen. Het is duidelijk dat de Golf VII opnieuw een evolutie is, eerder dan een revolutie.

Meer details volgen ongetwijfeld zeer binnenkort, want nu de eerste foto’s gelekt zijn, zal het merk ongetwijfeld niet lang meer talmen om alle officiële informatie vrij te geven. Zodra het nieuws officieel is, lezen jullie het zeker op onze website.

UPDATE: De Volkswagen Golf VII is officieel, lees er hier alles over!

Deel dit bericht:

2 reacties op "Eerste foto’s: Volkswagen Golf VII"

  1. DELOO 04-09-2012 om 21:04

    Niet veel aan veranderd , zoals verwacht. Blijft gewoon een goede / kwaliteits volle wagen maar eerder aan de saai kant van design wat voor een heel grote groep van mensen de perfecte wagen is.

  2. ixtreme 05-09-2012 om 9:02

    Thank god, da ze die Golf Logo vanachter niet onder VW achterbakhendel hebben gezet. Had daar eens een render van gezien, fugly.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...