Eerste foto’s: Citroen DS3 Cabrio

Citroen DS3 Cabrio cabriolet
Citroën zal binnenkort de DS3 Cabrio onthullen, maar kon niet voorkomen dat de eerste foto’s reeds op het internet lekten.

De Citroën DS3 Cabrio moet de grote uitdager worden voor de Fiat 500C, het model houdt het dan ook bij een gelijkaardige dakstructuur. In tegenstelling tot wat we hadden verwacht, krijgt de DS3 Cabrio echter enkel een schuifdak, en loopt het stoffen kapje niet door tot de achterruit. Het stoffen dak krijgt wel een knap patroon mee, wat meteen een chique look geeft.

Bij de start zou de DS3 Cabrio beschikbaar zijn in twee uitvoeringen, eerst en vooral zou er plaats zijn voor een DS3 Sport met 148 pk uit een 1.6-liter turbo, daarnaast zou ook een milieuvriendelijke 1.6 diesel met 105 pk aan het gamma worden toegevoegd. De Citroën DS3 Cabrio zal na zijn onthulling op het autosalon van Parijs vanaf eind dit jaar bij de dealers te vinden zijn. Verwacht wordt dat de DS3 Cabrio een goede 2.500 euro meer zal kosten dan een standaard DS3.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...