Redt Ecclestone de Nurburgring?


Het is mogelijk dat Bernie Ecclestone een bod maakt op het bekendste circuit van de Eifel.

Dat de Nürburgring er financieel niet zo goed voor staat, was al veel langer bekend. Gelukkig zijn vandaag nog steeds touristenfahrten over de Nordschleife mogelijk, maar hoelang zal dat nog duren? Het circuit vroeg namelijk onlangs zelfs het faillissement aan.

Gelukkig lijkt de interesse voor het fabelachtige circuit niet enkel van het publiek te komen, maar ook van de ware Formule 1 god himself. Nürburgring baas Jorg Lindner bevestigde aan Die Rheinpfalz krant immers dat het mogelijk is dat Bernie Ecclestone het circuit opkoopt.

Niet is zeker, alles is echter mogelijk. Linder overweegt ook eventueel een management buyout en houdt vol dat een Formule 1 race op de Nürburgring in 2013 zeer realistisch blijft. De toekomst van het circuit zou binnen de komende vier tot zes weken duidelijk worden. Als de race er komt, moet de marketingmachine immers gauw starten.(Via: WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...