Onthuld: Jeep Grand Cherokee S-Limited

Jeep Grand Cherokee production-intent concept.
Jeep heeft een unieke versie van de Grand Cherokee onthuld, de S-Limited brengt sportieve looks en hoogwaardige materialen in het interieur.

De sportieve looks krijgt de Grand Cherokee S-Limited door zijn 20″ zwarte hoogglans aluminium velgen en remklauwen, de verdonkerde ruiten en een dubbele sportuitlaat. Verder werden ook de daklijsten, de koplampranden, de grille en de spoilers in een glossy zwarte lak uitgevoerd. Ook het interieur kreeg een flinke update, met allerlei hoogwaardige materialen wil men de kwaliteitsuitstraling nog verhogen. Zo is er plaats voor koolstofvezel interieuraccenten op het dashboard en de deurpanelen. Daarnaast vinden we er suède leren kruisvormige stoelen met perfecte pasvorm, een verwarmbaar leren stuurwiel en een pedalenset geïnspireerd door de racerij. Standaard krijgt de S-Limited verder een 825 Watt Performance audiosysteem met 19 speakers en een subwoofer van Harmann Kardon, een achteruitrijcamera en allerlei veiligheidsvoorzieningen.

De Jeep Grand Cherokee S-Limited is enkel verkrijgbaar met een 3-liter V6 CRD turbodieselmotor die goed is voor 241 pk en 550 Nm koppel. Het blok is van Italiaanse makelij en kan ondanks zijn sterke prestatiecijfers een mild verbruik voorleggen, gemiddeld is 8,3 liter/100 km voldoende. De Grand Cherokee S-Limited is leverbaar in zes verschillende kleuren en zal vanaf 60.000 euro worden verkocht.

Lees hier onze rijtest met de Jeep Grand Cherokee.

2012 Jeep Grand Cherokee SRT8

 

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...