Facelift Ford Fiesta krijgt 1.0 EcoBoost

Test Ford Fiesta Econetic
In december mogen we volgens geruchten een facelift van de Ford Fiesta verwachten.

Volgens Autocar zit een facelift voor de Ford Fiesta er al in december aan te komen. De wagen zal in september op het autosalon van Parijs worden voorgesteld en zal zich kenmerken door een nieuwe grille en koplampen, gelijkaardig aan die van de Fiesta ST Concept.

Belangrijkere wijzigingen komen echter onder de motorkap, Ford zou immers vanaf de facelift ook de 1.0-liter EcoBoost aanbieden in de Fiesta. De efficiënte driecilinder, die onlangs nog Engine of The Year bestempeld werd, zou in de Fiesta minder dan 120 gram CO2 per kilometer uitstoten. Verder mogen we ook een opgewaardeerde versie van de 1.5-liter en 1.6-liter TDCi verwachten. We denken dan in termen van meer vermogen, minder uitstoot. (Via: Autocar)

Ford EcoBoost Alan Mullaly

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...