MINI geeft Britse look aan Rocketman Concept

MINI Rocketman Concept London Look
MINI heeft ter gelegenheid van de nakende Olympische spelen de MINI Rocketman Concept van een Britse look voorzien.

Deze zomer zijn de allerbeste atleten uit 200 verschillende landen verenigd in Londen voor de Olympische Spelen 2012, het grootste sportevenement op onze planeet. Maar de Spelen staan voor meer dan buitengewone sportieve prestaties alleen. Het evenement speelt in het bijzonder een belangrijke rol als ontmoetingsplaats voor verschillende culturen. En voor Londen is het een uitgelezen kans om haar beste beentje voor te zetten als gaststad. MINI rolt alvast de rode loper uit voor de Olympische en Paralympische atleten met de voorstelling van een nieuwe editie van de spectaculaire conceptstudie die werd voorgesteld op het autosalon van 2011 in Genève.

Het nieuwe design van de MINI Rocketman Concept combineert innovatieve ideeën voor individuele mobiliteit in grote steden met klassieke, onmiskenbaar Britse designkenmerken zowel van binnen als van buiten. Deze uitzonderlijke wagen zal tijdens de hele duur van de Spelen te zien zijn in het paviljoen van de BMW Group, dat zich vlak bij de Olympische en Paralympische dorpen bevindt.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...