Motorische update voor MINI John Cooper Works modellen

MINI John Cooper Works 2012 Update
Dankzij enkele kleine motorische aanpassingen werd MINI’s JCW-reeks iets zuiniger dan voorheen.

MINI heeft zijn JCW-reeks een motorupdate gegeven. Dankzij het gebruik van betere zuigers, een start/stop-systeem en de recuperatie van remenergie zouden de modellen voortaan 0,5 liter/100 km minder verbruiken. Onder de motorkap blijft echter nog steeds een 1.6 turbobenzine voor het vermogen zorgen. In het geval van de Cooper, Clubman, Cabrio, Roadster en Coupé gaat het om 211 pk en 260 Nm koppel, wie voor de Countryman kiest krijgt 218 pk ter beschikking. De nieuwe motor wordt standaard nog steeds aan een manuele zesbak gekoppeld, maar optioneel kan voortaan ook voor een zestraps Steptronic automaat gekozen worden. Zelf schakelen kan steeds dankzij schakelflippers achter het stuur.

Lees hier onze rijtest met de MINI John Cooper Works

MINI John Cooper Works 2012 Update

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...