Officieel: MINI Hyde Park en Green Park

MINI Hyde Park en Green Park
MINI lanceert opnieuw twee gelimiteerde edities: Hyde Park en Green Park.

Er lijkt geen einde te komen aan de speciale edities bij MINI. We zagen eerder reeds de MINI Baker Street, MINI Bayswater en MINI Cabrio Highgate, maar nu krijgen we eveneens een MINI Hyde Park en MINI Green Park. Deze speciale edities werden genoemd naar de koninklijke stadsparken in Londen.

De MINI Green Park heeft een Pepper White exterieurkleur met accenten in het British Racing Green op het dak, de motorkap en de spiegels, de richtingaanwijzers zijn transparant. Binnenin vinden we eveneens een witte afwerking. De MINI Hyde Park is nagenoeg identiek aan de Green Park, maar kreeg accenten in Hot Chocolate mee. Beide edities zijn wereldwijd verkrijgbaar voor de MINI Cooper en MINI Clubman.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...