Advertorial video: Opel Ampera

Opel Ampera Advertorial
De auto van het jaar is elektrisch en biedt vele voordelen, geniet mee van de Opel Ampera!

De nieuwe Auto van het Jaar is elektrisch en heet de Opel Ampera, hij is stil, zuinig maar in onderstaande clip heeft het model ter compensatie acht luidsprekers op het dak. Kwestie van toch wat lawaai te maken, zouden we denken. Dankzij zijn unieke technologie met range extender is hij niet alleen zuinig, hij kan ook een grotere actieradius voorleggen ten opzichte van zuiver elektrische wagens. De eerste honderd exemplaren van de Ampera rijden ondertussen in Nederland en België rond, binnenkort doen wij zelfs een uitgebreide test. Tot die tijd kunnen jullie onderstaande video of deze link checken voor meer details.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...