Gerucht: Pagani Zonda 760 RS

Pagani Zonda 760 RS
De eerste foto’s van een mysterieuze Zonda 760 RS bereikten het wereldwijde web.

Weinig is geweten over het model in kwestie, maar volgens GT Spirit zou de wagen tot leven gekomen zijn als Pagani Zonda 750 en achteraf getransformeerd zijn tot een 760 RS. De originele eigenaar zou om een of andere (onbegrijpelijke) reden van de aankoop hebben afgezien. Andere bronnen zeggen dat de wagen gebaseerd is op een Zonda F, maar de 760 RS vertoont duidelijk heel wat carbon koetswerkpanelen en het unieke aerodynamisch pakket van de gelimiteerde Zonda Cinque. Onder de motorkap trappelen zoals de naam doet vermoeden 760 paarden, afkomstig van een 7,3-liter V12 AMG-motor. Een sprint van 0-100 km/u is mogelijk in minder dan drie seconden, de vier achterste uitlaten verdwijnen uit het gezichtsveld aan maximum 350 km/u. Waarschijnlijk betreft het een one-off.(Via:GT Spirit)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...