Twee nieuwe modellen voor Lamborghini in Geneve?

Lamborghini Aventador Roadster
Als we de geruchten mogen geloven zal Lamborghini op het autosalon van Genève twee nieuwe modellen voorstellen.

Lamborghini wil naar jaarlijkse gewoonte uitpakken op het autosalon van Genève, dit jaar zouden zelfs twee modellen voorgesteld worden, althans als we de laatste geruchten mogen geloven. Toch is het moeilijk om in te schatten welke modellen precies voorgesteld zouden worden. Momenteel zijn er vier denkbare pistes bekend. Zo zou het kunnen dat Lamborghini een conceptversie van de Gallardo voorstelt in Genève, al zou dat ons nog iets te vroeg lijken. Daarnaast blijven de geruchten voor de introductie van een vierdeurs Lamborghini de kop op steken, komt het merk met een concurrent voor de Aston Martin Rapide en Porsche Panamera?

Maar er zijn nog meer opties bekend, zo heeft het merk de Roadster versie van de Aventador al enige tijd klaar, maar zou het merk willen wachten tot het autosalon van Parijs alvorens die voor te stellen. Ook de introductie van een productieversie van de Sesto Elemento Concept is een optie, die kreeg vorig jaar groen licht voor productie, maar het lijkt ons dan nog iets te vroeg om het definitieve model nu al voor te stellen. Het moge dus duidelijk zijn, er zijn veel opties voor het merk met de stier. Wat het precies zal worden zullen we vermoedelijk pas in de aanloop van het autosalon te weten komen, we houden jullie in ieder geval op de hoogte. (Via: TeamSpeed)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...