Video: Babes op de Stelvio Pass

Mechanical Synfonica
Mechanical Synfonica plaatst drie knappe vrouwen in drie snelle wagens op de Italiaanse Stelvio Pass.

Klassieke muziek en snelle wagens gaan vrij goed samen, zo bewezen de Piano Guys nog met Carl Orff en enkele Radicals op de achtergrond. Maar ook mooie vrouwen en snelle wagens zijn een goede combo, altijd al geweest. Zet een babe voor een wagen en die ziet er dan plots een stuk interessanter uit, maar je kan ze er ook in zetten natuurlijk. Mechanical Synfonica, zelf van Duitse oorsprong, zet de vrouwen in een drietal snelle Duitse wagens op de Italiaanse Stelvio Pass, een van de mooiste stukken asfalt op onze planeet. Of het nu voor de vrouwen is, de auto’s, of de klassieke muziek, de video is 5 minuutjes waard. (Via: AB&Format67.net)

Deel dit bericht:

3 reacties op "Video: Babes op de Stelvio Pass"

 1. Wolf 08-12-2011 om 11:32

  WHOOOOOOOWWWW. Waanzinnig. (ben best wel een stoere pik maar was echt ontroerd)

 2. mrnix 08-12-2011 om 18:06

  door wie zijn de auto’s getuned? Riefer?

 3. TDB 08-12-2011 om 19:55

  @mrnix 

  Rieger denk ik, komt in beeld op het einde van de video

Reageer

Reactie aan het plaatsen...