Maserati GranCabrio Fendi in Frankfurt

Maserati GranCabrio Fendi
Fendi en Maserati delen naar eigen zeggen beiden een passie voor vakmanschap en traditie. Een speciale editie dringt zich op!

En die speciale editie in de vorm van de Maserati GranCabrio Fendi krijgen we te zien op het autosalon van Frankfurt. De speciale buitenkleur moet de wagen doen opvallen. Ze krijgt de naam Grigio Fiamma Fendi en is een speciale soort donkergrijs met een gouden finish op het oppervlak. Het hout dat het dashboard siert krijgt de naam Pergamena Fendi. Voor de instrumentencluster en de versnellingspook werd er een speciaal leder gebruikt.

Om de wagen iets meer karakter te geven, werden er speciale 20″ velgen voorzien. Onder de motorkap ligt nog steeds de ouwe getrouwe 4.7 liter grote V8-motor die voldoende lawaai maakt om hoofden van omstaanders te draaien. Verzamelaars van GT’s hebben bij deze dus een extra model om aan hun verlanglijstje toe te voegen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...