Audi R8 Limited Edition ter ere van Le Mans

AUDI R8 Limited Edition
Audi heeft een gelimiteerde editie gelanceerd van de Audi R8, het model moet de overwinning in de 24 uren van Le Mans vieren.

De Audi R8 V8 Limited Edition komt er in een gelimiteerde oplage van 100 exemplaren en moet de memorabele overwinning in de 24 uren van Le Mans vieren. Deze speciale R8 krijgt 19″ titanium velgen die geïnspireerd lijken op de velgen van de Audi R8 GT, de remblokken werden in het rood uitgevoerd. Voor het interieur kiest Audi voor dezelfde kleurencombinatie, met veel zwart leder en enkele rode accenten.

Optioneel kies je voor een lakkleur in een exclusief titanium effect of een extra koolstofvezel pakket. Deze laatste zorgt voor koolstofvezel op de sideblades, de zijspiegels en inlegplaatjes. Een must-have dus voor deze speciale editie. De standaarduitrusting van deze gelimiteerde editie beschikt over een Navigatiesysteem, Bluetooth, Audi Magnetic Ride en ‘Audi Music Interface’. De Audi R8 Limited Edition kan vanaf juli besteld worden en is beschikbaar vanaf 104.000 euro.

AUDI R8 Limited Edition Interior

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...