Geneve 2011: Volkswagen Go! E-Motion Giugiaro

Volkswagen Go! E-Motion Concept
Volkswagen nam naast de Tex TwinDrive ook het Go! E-Motion Concept mee naar Genève.

Het Go! E-Motion Concept is eveneens het werk van Italdesign Giugiaro, het door Volkswagen overgenomen designhuis. In tegenstelling tot de sportievere Tex, mikt Volkswagen met de Go! iets meer op jonge gezinnen. De Go! is een ruime, maar toch kleine MPV die dezelfde wielbasis heeft als de Volkswagen Passat. In totaal meet de Go! net geen vier meter.

De Go! is bovendien een Blue E-Motion model dat ongeveer 240 km volledig elektrisch kan rijden. Om de gewichtsbalans ten goede te komen, werden de batterijen verdeeld onder de voor- en achterzetels. Precieze specificaties werden over de krachtbron helaas niet meegegeven.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...