Geneve 2011: Audi A3 Concept

Audi A3 Sedan Concept Geneva
Audi stelt in Genève de A3 Concept voor, het model toont ons ook dat er in de toekomst een A3 Sedan in het gamma opgenomen zal worden.

De A3 Concept toont ons een sportief en elegant design met daarin de bekende Audi elementen verwerkt. Vooraan vinden we een single-frame grille en koplampen met LED technologie. De daklijn en de lage C-pilaar geven het concept een Coupé-stijl. De Audi A3 Concept is 4,44 meter lang, 1,84 meter breed en amper 1,39 meter hoog. In de toekomst zullen we dus naast de traditionele driedeurs en vijfdeurs A3 ook een A3 Sedan in het gamma mogen verwelkomen.

Onder de motorkap van het conceptmodel gaat een vijfcilinder turbobenzine schuil, goed voor 408 pk. De motor wordt gekoppeld aan een zeventraps S-Tronic automaat en Quattro vierwielaandrijving.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...